Glazenwasser

Glazenwassen particulieren

Wij wassen ramen bij bedrijfsklanten maar ook bij particulieren. Om u een indicatie te geven van de kosten laten we hieronder een aantal indicatietarieven zien.

Soort woning: Prijs:
Rijtjeswoning Vanaf € 19,50
2 onder 1 kap/geschakeld Vanaf € 23,50
Vrijstaand vanaf € 35,00


Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, per wasbeurt aan de buitenzijde en inclusief het reinigen van de kozijnen.

Ook bij particulieren streven we naar een langdurige relatie. U kunt kiezen of onze glazenwassers bijvoorbeeld om de 4,6,8 of 12 weken uw ramen wassen. Wij nemen uw woning dan op in onze planning. Enkele dagen voordat wij komen sturen wij u een herinneringsmail. Uiteraard zijn in dat geval ook incidentele extra wasbeurten mogelijk. U kunt hier kijken voor meer informatie over glasbewassing bij particulieren.

Glazenwassers Venray Horst Venlo Helmond

Het belang van glasbewassing

Vakkundig gereinigd glas heeft meerwaarde. Meerwaarde voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor het leefklimaat binnen. Schoon glas vergroot de lichtinval en is prettig om achter te werken. Wij vinden dat een ruit streeploos schoon moet zijn! Daar mag u ons op aanspreken wanneer onze glazenwassers uw ramen wassen.

Glasbewassing en kozijnen reinigen

Tijdens de glasbewassing reinigen onze glazenwassers ook uw omringend lijstwerk, randen en richels. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen.

Wilt u meer weten over onze glazenwassers en de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Venray en komen u graag helpen! Wij werken in de regio Venray, Horst, Venlo, Boxmeer, Deurne en Helmond.

Veiligheid en glasbewassing:

In de glasbewassing wordt er vaak op hoogte gewerkt. Voor een glazenwasser is het belangrijk dat de risico’s in de omgeving geïnventariseerd worden en dat hij werkt op een veilige wijze met goede materialen. Wij dragen zorg voor glasbewassing op een arbeidsvriendelijke wijze en werken met een risico-inventarisatie & evaluatie om de risico’s voor de glazenwassers te minimaliseren.
Onze glazenwassers werken bij het wassen van uw ramen met ladders maar ook met een hoogwerker indien de veiligheid dat vereist.

Bij wie wassen wij de ramen:

Wij wassen ramen bij bedrijven, winkels, appartementen en andere gebouwen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een betrouwbare glazenwasser.