Over Nexus Cleaning

Schoonmaakbedrijf uit Venray

We zijn een schoonmaakbedrijf uit Venray, werkzaam in de regio Venray, Horst, Venlo, Boxmeer en Helmond. We werken voor bedrijven, scholen, instellingen en andere zakelijke klanten maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

We verzorgen de volgende werkzaamheden:

  • Regulier en periodiek schoonmaakonderhoud
  • Specialistisch vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Gebouwenbeheer en opruimwerkzaamheden
    Voorbeelden hiervan zijn:
    Leeghalen en schoonmaken woonhuizen en kantoren (verkoop- of verhuurklaar maken), opruimen van waterschade, opruimen en schoonmaken tuinen en buitenterreinen, licht tuinonderhoud en ondkruidverwijdering, kleine reparaties en interne verhuizingen.

We zijn een jong schoonmaakbedrijf met ambitie om te groeien. De organisatie van Nexus Cleaning is toegankelijk, offertes zijn inzichtelijk, afspraken betrouwbaar en de prestatie is meetbaar. Wij zijn een flexibele organisatie waardoor we in staat zijn om snel in te spelen op uw wensen. Voor specialistische werkzaamheden schakelen we de juiste specialisten in.

We kiezen er bewust voor om niet alleen te concurreren op basis van prijs maar vooral op basis van kwaliteit en service. Wij willen onze klanten op een hoog niveau van facilitaire dienstverlening voorzien en ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wat onze dienstverlening voor u kan betekenen?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Venray en komen u graag helpen! We werken in de regio Venray, Horst, Venlo, Boxmeer, Deurne en Helmond.

Schoonmaakbedrijf Venray Venlo Horst Helmond

Visie op dienstverlening

Een onderneming wordt gevormd door de mensen die erbij horen, hun gedachten en de wijze waarop ze die uitdragen. Wij, als mens, vinden het belangrijk dat mensen elkaar respecteren en waarderen, dat we zorg hebben voor een goed en gezond milieu en dat we streven naar perfectie in hetgeen we doen. Ons onderscheidende vermogen zit in onze achterliggende visie op dienstverlening, samenwerking, organisatie en onze communicatie. Met als doel tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Onze grondgedachten zijn samen te vatten in 6 pijlers: