Werken bij Nexus Cleaning

Perfectie in hetgeen we doen

Wij, bij Nexus Cleaning, vinden het belangrijk dat we elkaar respecteren en waarderen, dat we zorg hebben voor een goed en gezond milieu en dat we streven naar perfectie in hetgeen we doen.

Ons doel is steeds tevreden klanten en tevreden medewerkers. Wij gaan voor een langdurige relatie en vinden het belangrijk dat je als medewerker vakmanschap kunt leveren en dat je trost bent op je werk.

Vanwege het grote aantal open sollicitaties hebben wij ons sollicitatieformulier offline gehaald. Wanneer wij weer opzoek zijn naar medewerkers komt hij online. 

Wat betekenen onze kernwaarden voor jou als medewerker?

Tevredenheid

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en dat je respectvol en eerlijk behandeld wordt. Het schoonmaakvak is vaak lichamelijk zwaar. In de CAO zijn maatregelen opgenomen om ervoor te zorgen dat gezondheidsrisico’s beperkt worden en om ervoor te zorgen dat je als medewerker eerlijk behandeld wordt.

Wij volgen in ieder geval de regels van de CAO. Dit betekent onder andere dat:

  • Je als werknemer recht hebt op een veilige werkomgeving. Tevens zorgen wij voor kwalitatief goede materialen welke prettig werken en de kans op gezondheidsklachten verkleinen.
  • Je regelmatig een werkoverleg bij kunt wonen. Deze tijd is werktijd en wordt vergoed.
  • Als je op zaterdag of zondag werkt, je een toeslag krijgt van 50% op je basisuurloon.
  • Als je op meerdere projecten aansluitend werkzaam bent, de reistijd ertussen vergoed wordt op basis van je basisuurloon.
  • Je recht hebt op begeleiding en opleiding om je werkzaamheden goed, veilig en gezond uit te kunnen voeren.

Bij ons is het uurloon tijdens de inleerperiode 100% in de plaats van 85%.

Wij werken op tijdstippen welke de klant het beste uitkomen. Dit kan in de vroege ochtenduren zijn of in de avonduren. Wij zijn overtuigd van de vele voordelen van dagschoonmaak en stimuleren dit indien mogelijk dan ook. Wij gaan graag met jou in overleg over arbeidstijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Transparantie

We communiceren met klanten helder en open over onze inzet en het resultaat.  Ook met jou communiceren we open. We bespreken samen regelmatig wat we van je verwachten, wat jij van ons verwacht, wat goed gaat, wat leerpunten zijn en hoe we je kunnen helpen bij het uitvoeren van je werk. We vinden het daarom belangrijk dat je eerlijk bent en bereidt bent om te leren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk dat we een goed werkgever zijn en dat we mensen respecteren en waarderen. Als medewerker krijg je de beschikking over kwalitatief goede en veilige werkmaterialen. We werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en methoden.

Innovatie

Je krijgt van ons een inklok terminal om je werktijd te registreren. De inklok terminal biedt tevens een extra veiligheid wanneer je in een pand werkt op tijden dat er niemand anders aanwezig is. Net als onze klanten krijg je een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hier kun je informatie terugvinden over je werk.

Kwaliteit

We vinden het erg belangrijk dat we een goede kwaliteit leveren. Werknemers zijn ons visitekaartje. Jullie verzorgen dagelijks de schoonmaak en zijn ons belangrijkste klantencontact. We verwachten dat je vriendelijk bent en anderen met respect behandelen. Daarnaast willen we dat je trots bent op je werk en dat je vakmanschap kunt leveren. Uiteraard helpen we je daarbij en kun je op ons rekenen voor begeleiding en opleiding. We verwachten van je dat je bereid bent om te leren.

Waarmaken

Doen wat je belooft en afspraken nakomen. Daar mag je ons aan houden! Wij verwachten van jou dat we op je kunnen rekenen, dat je eerlijk en betrouwbaar bent en dat je bereid bent om samen met ons steeds te bekijken hoe iets beter kan. Wat wij beter kunnen doen en wat je zelf nog beter kunt doen.

Vanwege het grote aantal open sollicitaties hebben wij ons sollicitatieformulier offline gehaald. Wanneer wij weer opzoek zijn naar medewerkers komt hij online. 

Personeel kan hier inloggen om onder andere loonstroken en geplande diensten te bekijken.