We hebben ons deze week niet verveeld

8 jan

We hebben ons deze week niet verveeld

We hebben ons deze week niet verveeld!We hebben ook veel geluk gehad dat het hier beter weer was dan in het noorden van het land.

Uiteraard hebben we deze week het “gewone” schoonmaakwerk bij kantoren, fabrieken, scholen etc. verzorgd. Daarnaast zijn we bezig geweest met de glasbewassing van een aantal winkels, particuliere woningen en een bioscoop. Ook zijn we bezig geweest met een bouwoplevering van een bedrijfshal (inclusief kantoorruimte) van 35.000m2, en hebben we in België een bouwoplevering gedaan van een supermarkt. We hebben de laatste dagen van de week afgesloten met het wassen van een autoshowroom en de schoonmaak van damwanden, lichtreclame en glasbewassing bij een bedrijf. Onze laatste klus vandaag bestond uit het weghalen van ongeveer 800 meter belijning in een bedrijfshal.

Voor ons is dit een super start in het nieuwe jaar. Daar waar in de branche er vaak over gesproken wordt dat voor een schoonmaakbedrijf, januari een moeilijke, rustige ‘kwakkel’ maand is. We zijn erg blij met deze opdrachten! Voor volgende week gaan wij verder met de bouwoplevering van een bedrijfshal en een bouwoplevering van een zorginstelling. De week erna verzorgen we de schoonmaak voor de bouwoplevering van een supermarkt in Wassenaar en wederom het weghalen van1.500 meter belijningen.

We zijn blij met onze medewerkers die iedere keer weer voor ons en onze klanten klaarstaan om een mooi schoon resultaat te krijgen. We zijn trots op hen omdat ze inderdaad iedere keer weer in staat zijn om kwaliteit te leveren. We beseffen dat we geluk hebben dat onze mensen vakmensen zijn, die flexibel zijn en als team over inzicht en vaardigheden beschikken om iedere keer weer super prestaties te leveren!