Welkom bij Nexus Cleaning

Fijn dat u gebruik maakt van onze uitnodiging om kennis te maken!

We zijn een jong schoonmaakbedrijf uit Venray, werkzaam in de regio Venray, Horst, Venlo, Boxmeer, Deurne en Helmond.  Een van onze werkzaamheden is het verzorgen van glasbewassing bij particuliere woningen.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u geen zin of tijd om ramen te wassen, kunt u er zelf niet goed bij, of wast uw schoonmaakhulp uw ramen? Wilt u niet liever uw ramen periodiek laten wassen door Nexus Cleaning? Wij willen dit werk graag voor u uitvoeren. Wij vinden dat een ruit streeploos schoon moet zijn. Daar kunt u ons op aanspreken.

In de tijd dat u of uw schoonmaakhulp de ramen wast, blijven waarschijnlijk andere taken liggen die u eigenlijk ook graag gedaan wilde hebben. Onze glazenwassers zijn zeer ervaren in het wassen van de ramen en hebben waarschijnlijk veel minder tijd nodig om een goed resultaat te krijgen. Hierdoor bespaart u uiteindelijk tijd en kosten.

Wat kunnen wij u bieden?

Enkele standaardtarieven voor particuliere woningen:
Om u een indicatie te geven van de kosten laten we hieronder een aantal tarieven zien.

Soort woning: Prijs:
Rijtjeswoning Vanaf € 16,50
2 onder 1 kap/geschakeld vanaf € 23,50
Vrijstaand vanaf € 35,00

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, per wasbeurt aan de buitenzijde en inclusief het reinigen van de kozijnen.

Elementen die de prijs kunnen verhogen:

Hoe werken we?

  • Allereerst  bespreken we met elkaar uw wensen, hoe uw woning er wat betreft het raamoppervlakte uitziet en hoe de bereikbaarheid van de ramen is voor het werken met een ladder. Dit kan bij u ter plaatse of telefonisch, afhankelijk van de situatie
  • We spreken een frequentie af. (minimaal 4 keer per jaar)
  • Daarna geven we u een prijsopgave voor uw woning voor een eerste wasbeurt. Voor deze prijs wassen we de eerste keer uw ramen.
  • Tijdens de eerste wasbeurt kunnen we beoordelen of de eerste prijsopgave passend is. Het kan door specifieke omstandigheden mogelijk zijn dat we in de praktijk iets meer of juist minder tijd nodig hebben voor het wassen van uw ramen, dan vooraf ingeschat.
  • Na de eerste wasbeurt geven we u een definitieve prijs.
  • Vervolgens spreken met u de data af waarop wij uw ramen komen wassen. Enkele dagen voordat wij komen krijgt u van ons een herinnerings e-mail. Het wassen van ramen is weersafhankelijk. Wij laten het u weten als de afspraak niet door kan gaan in verband met het weer en plannen meteen een nieuwe afspraak.
  • Na het wassen van de ramen krijgt u van ons een digitale factuur. We hanteren een betalingstermijn van één week waarbinnen u het verschuldigde bedrag aan ons overmaakt.
  • Met een persoonlijke inlogcode krijgt u op onze website inzicht in de planning, uitgevoerde werkzaamheden, bijzonderheden en verrichte betalingen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u?

Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen.